Beverblock®

De betonblokken van Beverblock® zijn dé oplossing voor de bouw van keerwanden, opslagvakken en constructies. Beverblocken kunnen eenvoudig op elkaar gestapeld worden zonder gebruik van cement of bevestigingsmaterialen, zo heeft u de vrijheid om de constructie op elk gewenst moment aan te passen of te verplaatsen en is Beverblock® geschikt voor zowel tijdelijke als permanente constructies.

Toepassingen

Met Beverblock® kan eenvoudig iedere gewenste oplossing worden gebouwd. Denk aan een – al dan niet tijdelijke – keerwand, scheidingswanden, opslagvakken voor bulkgoederen, zoutloodsen en zelfs grotere constructies. Gezien het gewicht van de blokken (gemiddeld circa 2 ton) vormen deze een solide structuur en kunt u een hoogte bereiken van ongeveer 6 meter.

 

Voor sommige bedrijfstakken is brand een reëel risico, maar dankzij de brandwerende eigenschappen van de Beverblock® betonblokken hoeft u zich geen zorgen te maken dat een eventuele brand overslaat naar aan- of nabijgelegen gebouwen of compartimenten.

Assortiment

Alle Beverblock® betonblokken zijn als één van de weinigen voorzien van kogelkopankers. Dit maakt het mogelijk de blokken zeer eenvoudig, zonder gebruik van klem, te hijsen en transporteren.

 

Onderstaande varianten zijn altijd op voorraad, waarnaast u kunt kiezen tussen nieuw, gebruikt of tweede soort. 

Beverblock® 160 x 80 x 80 cm

160 x 80 x 80 cm

Verkrijgbaar met                ___heftruckuitsparing

Betonblock® 80 x 80 x 80 cm

80 x 80 x 80 cm

80 x 80 x 80 cm

Beverblock® 160 x 40 x 80 cm

160 x 40 x 80 cm

Beverblock® betonblok 80 x 40 x 80 cm

80 x 40 x 40 cm

Beverblock® 80 x 80 x 80 cm

180 x 60 x 60 cm

Schoenmaker adviseert u graag over het gebruik van Beverblock®

 Naast het leveren van de betonblokken kunnen wij het complete pakket verzorgen, inclusief analyse op locatie, statische berekeningen, transport, opbouw en eventueel overkappingen.

 

Heeft u een vraag over de mogelijke belasting, uw ondergrond of weet u niet zeker welke betonblokken passen bij uw behoefte? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.